Mørt og ikke tørt - stegning af kød

Materialet består af lærervejledning, basisark, temaark og en række PowerPoint-præsentationer.

Lærervejledningen indeholder en gennemgang af læremidlet, dets anvendelse og argumentation i forhold til de forenklede Fælles Mål for madkundskab samt forslag til undervisningsforløb.

Temaarkene kommer omkring de væsentlige aspekter ved tilberedning af kød, kød og grundsmagene, spisekvalitet, god køkkenhygiejne og kødets plads i en sund og varieret kost.

  • Steg kød rigtigt
  • Kød og smag
  • Kød og hygiejne
  • Sund med kød

Læremidlet indeholder fakta, undersøgende elevopgaver, stegeøvelser og opskrifter og opmuntrer til eksperimenterende og reflekterende læring om korrekt stegning af kød

Se materialet her:

Lærervejledning (pdf)

FFM skema

Basisark (pdf)

Temaark

Steg kød rigtigt (pdf)

Kød & smag (pdf)

Kød og hygiejne (pdf)

Sund med kød (pdf)